روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه مربای سیب با کشمش بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای سیب با کشمش را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
این مربای خوشمزه و مقوی را برای صبحانه تهیه و میل کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب با کشمش :
سیب :♦: 2 کیلو گرم
شکر :♦: 2 کیلو گرم
کشمش :♦: 1 لیوان
لیمو ترش :♦: 2 عدد
چوب دارچین :♦: 2 عدد
روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
طرز تهیه مربای سیب با کشمش :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای سیب با کشمش ابتدا باید
پوست سیب ها را بگیرید به صورت درشت خرد کنید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و دارچین و شکر و کشمش را اضافه کرده و مخلوط کنید و کمی آب بریزید تا بجوشد.
بعد از اینکه آب مربا جوشید داخل قابلمه آب دو عدد لیمو را هم اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد و آب آن غلیظ شود.
بعد از اتمام کار و سرد شدن مربای سیب با کشمش آن را داخل شیشه بریزید.
روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
کشمش ها را قبل از استفاده در مربا بشورید و 1 ساعت درون آب بخیسانید.
روش آماده سازی و مراحل پخت مربای سیب با کشمش خوشمزه و متفاوت
- ۹۷/۰۷/۰۵