گوشت شتر را چگونه بپزیم

گوشت شتر , گوشت شتر برای زنان باردار , گوشت شتر در بارداری , گوشت شتر برای زن حامله , گوشت شتر برای زن باردار

گوشت شتر , گوشت شتر برای زنان باردار , گوشت شتر در بارداری , گوشت شتر برای زن حامله , گوشت شتر برای زن باردار

توضیحاتی در مورد گوشت شتر

امروزه بسیاری از شهرنشینان به علت عادت نداشتن به مصرف گوشت شتر از خوردن آن اجتناب می‌کنند. برخی نیز بر این باورند که این گوشت سفت و دیرپز بوده و ارزش غذایی ندارد. حال پرسش اینجاست، ارزش غذایی گوشت شتر چه میزان است؟ دکتر مظاهری، متخصص تغذیه گفت: گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و از جهت ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر دام‌های اهلی مقداری تفاوت دارد. این گوشت در مقایسه با گوشت گاو از میزان پروتئین و چربی کمتری برخوردار است و در مقایسه با سایر گوشت‌های دیگر حاوی سدیم بیشتر و پتاسیم کمتری است. وی افزود: مقدار ویتامین “ب کمپلکس” و برخی عناصر معدنی نظیر فسفر و کلسیم آن بسیار زیاد است. اما باید افزود که نسبت آهن و روی آن کمتر از گوشت سایر دام‌های اهلی است و نسبت کلسیم این گوشت در عضلات ران آن زیادتر است.

خواص گوشت شتر

برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.