آشنایی با خواص کشمش در حاملگی و دوران بارداری
آشنایی با خواص کشمش در حاملگی و دوران بارداری
کشمش در حاملگی ،خوردن کشمش در حاملگی ، مصرف کشمش در حاملگی ، مصرف کشمش در بارداری ، کشمش در بارداری
در این مطلب از سایت جسارت به فواید مصرف کشمش در حاملگی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص کشمش در حاملگی
کشمش، میوه خشک مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود.یک غذای پر انرژی، کم چرب و کم سدیم می باشد. بنابراین برای افرادی که رژیم های کم سدیم را باید رعایت کنند، خوردن کشمش بسیار مفید می باشد.کشمش دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و از تخریب سلولی جلوگیری می کند. کشمش برای سلامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی را بر عهده دارد،به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است..منبع خوب ویتامین D و هورمون استروژن می باشد.کشمش باوجودی که شیرین و چسبناک می باشد، بر دندان اثر مخربی ندارد و باعث خرابی دندان نمی شود،حتی می توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می کند.کشمش برای سلامت دندان و لثه بسیار مفید می باشد. کشمش منبع خوب ویتامین ها و عناصر مغذی بدن می باشد. عناصر و ویتامین هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است. 7- کشمش محتوی مقدار زیادی آهن می باشد. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1میلی گرم آهن دارد، در حالیکه 100 گرم گوشت گاو بین 4-2 میلی گرم آهن دارد.
برای دیدن مطلب اصلی اینجا کلیک نمایید.
- ۹۷/۰۱/۲۰